0

بهترین غذاها برای کنترل دیابت و کاهش قند خون

بهترین غذاها برای کنترل دیابت و کاهش قند خون

بهترین غذاها برای کنترل دیابت و کاهش قند خون

اگر دیابت دارید، می دانید که مدیریت رژیم غذایی و کنترل سطح قند خون چقدر می تواند دشوار باشد. برخی از غذاها باعث افزایش شدید قند خون می شوند، در حالی که برخی دیگر در واقع قند خون را کاهش می دهند، اما بسیاری از افراد قبل از اینکه بفهمند چه چیزی برای آنها مفید است، سال ها آزمون و خطا را پشت سر می گذارند. خوشبختانه، به لطف سال‌ها یافته‌های علمی، ما توانسته‌ایم تشخیص دهیم چه غذاهایی بهتر از سایرین هستند. در این مقاله از مجله اینترنتی آلواتان ، 10 غذای برتر برای کنترل دیابت و کاهش قند خون را مورد بحث قرار خواهیم داد.

برای اینکه بیشترین بهره را از غذای خود ببرید، برنامه ریزی وعده غذایی دیابتی را در نظر بگیرید. برنامه‌ریزی و آماده‌سازی وعده‌های غذایی از قبل، احتمال مصرف میان‌وعده یا غذای ناسالم را کاهش می‌دهد و به شما کمک می‌کند در طول هفته در زمان و انرژی صرفه‌جویی کنید.

1- سبزیجات غیر نشاسته ای

سبزیجات غیر نشاسته ای یکی از بهترین غذاهایی هستند که می توانید به عنوان یک دیابتی مصرف کنید. آنها نه تنها شما را سیر می کنند، بلکه سرشار از ویتامین ها و مواد معدنی ضروری هستند که به تنظیم قند خون شما کمک می کنند. از آنجایی که آنها یک غذای کامل با مقادیر کمی قند و سطوح بالای فیبر هستند، می‌توانید بدون نگرانی در مورد افزایش قند خون، هر چقدر که می‌خواهید سبزیجات غیرنشاسته‌ای مصرف کنید. برای استفاده حداکثری از سبزیجات غیرنشاسته ای خود، سبزیجات تازه، کنسرو شده یا منجمد را انتخاب کنید که نمک یا سس اضافه ای ندارند. برخی از نمونه های سبزیجات غیر نشاسته ای عبارتند از:

کنگر فرنگی
مارچوبه
آووکادوها
کلم بروکلی
کلم
گل کلم
کرفس
خیارها
لوبیا سبز
قلب های نخل
قارچ
زیتون
پیازها
کدو حلوایی
گوجه فرنگیها
کدو سبز
و بیشتر!

2- سبزیجات

بسیاری از بهترین سبزیجات برگدار، سبزیجات غیر نشاسته ای در نظر گرفته می شوند، اما سزاوار بخش خاص خود هستند. سبزی های برگ دار پر از مواد مغذی هستند و کربوهیدرات های قابل هضم کمتری نسبت به سایر سبزیجات دارند. این بدان معناست که قند خون شما صرف نظر از اینکه چقدر می خورید زیاد افزایش نمی یابد. برخی از بهترین سبزیجات برگ‌دار برای گنجاندن در رژیم غذایی روزانه، اسفناج و کلم پیچ هستند، زیرا دارای سطوح بسیار بالایی از ویتامین C هستند. سبزی های برگ دار همچنین حاوی آنتی اکسیدان های خاصی هستند که به محافظت از چشمان شما در برابر عوارض دیابت کمک می کند.

3- ماهی چرب

صرف نظر از اینکه دیابت دارید یا نه، ماهی چرب باید بخشی از رژیم غذایی شما باشد. این یکی از سالم ترین غذاهایی است که می توانید بخورید و فواید بی شماری دارد. ماهی های چرب مانند سالمون و آنچوی مقدار قابل توجهی از اسیدهای چرب امگا 3 DHA و EPA را به شما می دهند که می تواند به محافظت از قلب شما در برابر عوارض احتمالی دیابت کمک کند. عملکرد شریان های شما پس از مصرف. 3 از آنجایی که در صورت ابتلا به دیابت، خطر بیماری قلبی و سکته تقریبا دو برابر می شود، گنجاندن ماهی های چرب در رژیم غذایی می تواند احتمال عوارض جدی شما را کاهش دهد. به علاوه، ماهی چرب منبع عالی پروتئین است که به شما کمک می کند احساس سیری کنید و وزن خود را به راحتی مدیریت کنید.

4- آجیل و تخم مرغ

سایر غذاهای چرب که به کنترل دیابت و کاهش قند خون کمک می کنند، آجیل و تخم مرغ هستند. آجیل ها دارای سطوح بالایی از فیبر هستند و اکثر آنها کربوهیدرات های قابل هضم کمی دارند، بنابراین قند خون شما را افزایش نمی دهند. با این حال، تمایز انواع خاصی از آجیل مهم است، زیرا برخی از آنها دارای سطوح بسیار بالایی از کربوهیدرات های قابل هضم هستند. بهترین انواع آجیل برای بیماران دیابتی شامل بادام، آجیل برزیلی، بادام هندی، فندق، آجیل ماکادمیا، گردو، پسته و گردو است. با وجود اینکه چربی‌های سالم زیادی دارند، اما همچنان چربی است و نباید در مصرف آن زیاده‌روی کرد.

تخم مرغ همچنین منبع خوبی از چربی های سالم است که در کنترل دیابت مفید است. آنها در واقع می توانند حساسیت شما به انسولین را بهبود بخشند و التهاب را کاهش دهند در حالی که به طور همزمان دارای مزایای آنتی اکسیدانی هستند که به کاهش میزان رادیکال های آزاد در بدن شما کمک می کند و در برابر بیماری ها محافظت می کند. بیشتر مواد مغذی قرار دارند.

5- دانه ها

انواع خاصی از دانه ها برای کنترل دیابت شناخته شده اند. دو بهترین دانه برای مصرف در افراد دیابتی، دانه چیا و دانه کتان هستند. دانه‌های چیا مملو از فیبر، کربوهیدرات‌های قابل هضم کم هستند و در واقع سطح قند خون شما را کاهش می‌دهند.

دانه‌های کتان نیز مفید هستند، زیرا می‌توانند به بهبود کنترل قند خون، کاهش خطر بیماری‌های قلبی و کاهش احتمال سکته کمک کنند. قبل از خوردن آنها را در خانه آسیاب کنید. خوردن دانه‌های کتان کامل هیچ فایده‌ای برای شما ندارد.

6- چربی های طبیعی

روغن زیتون فرابکر همیشه به داشتن فواید بی شماری برای سلامتی شناخته شده است. این روغن یکی از موثرترین روغن ها در کاهش خطر بیماری قلبی است و حاوی تعدادی آنتی اکسیدان است که به کاهش التهاب، محافظت از سلول ها و کاهش فشار خون کمک می کند. 3 روغن زیتون خالص و خالص را انتخاب کنید تا تمام سلامتی را به دست آورید. مفید است و آن را روی سالاد بپاشید، از آن در ماریناد استفاده کنید یا با آن گوشت و سبزیجات بپزید.

سایر چربی های طبیعی که در کنترل دیابت مفید هستند عبارتند از روغن نارگیل، روغن آووکادو، هر نوع روغن آجیل، گوشت خوک، پیه، چربی مرغ، چربی اردک، شیر نارگیل، و کرم نارگیل شیرین نشده.

7- سرکه سیب

سرکه سیب به دلایل خوبی در بین طرفداران غذاهای سالم محبوب است. اسید استیک تخمیر شده به بهبود حساسیت به انسولین، کاهش سطح قند خون ناشتا، و کاهش پاسخ قند خون تا 20 درصد در صورت همراه شدن با وعده‌های غذایی غنی از کربوهیدرات کمک می‌کند. به دلیل اسیدیته بالای سرکه سیب، بهترین کار این است. برای جلوگیری از آسیب رساندن به دندان ها و مری، آن را با قاشق غذاخوری مخلوط با آب مصرف کنید. به آرامی و با حدود یک قاشق چایخوری شروع کنید و بر اساس احساس خود به سمت بالا بروید.

8- دارچین و زردچوبه

ادویه ها ابزار قدرتمندی هستند، به خصوص در مورد کنترل دیابت. هم دارچین و هم زردچوبه را باید روزانه در رژیم غذایی خود بگنجانید تا بهترین نتیجه را بگیرید و انجام این کار با چند مرحله ساده آسان است.

دارچین را می توان تقریباً به هر غذا یا نوشیدنی اضافه کرد تا طعم آن بیشتر شود و کمی لگد به آن اضافه شود. نشان داده شده است که دارچین به کاهش سطح قند خون، بهبود حساسیت به انسولین و کاهش سطح هموگلوبین A1c کمک می کند.

زردچوبه همچنین التهاب و سطح قند خون را کاهش می‌دهد، خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی را کاهش می‌دهد و برای سلامت کلیه‌ها مفید است. فقط مطمئن شوید که زردچوبه خود را با فلفل سیاه مخلوط کنید تا ماده مفید کورکومین فعال شود.

9- محصولات لبنیات بسته بندی شده پروبیوتیک

اگر هر دفتر خاطراتی را به رژیم غذایی خود اضافه می کنید، مطمئن شوید که حاوی پروبیوتیک های سالم است تا بیشترین فواید را برای سلامتی شما داشته باشد. ماست یونانی یک گزینه عالی است زیرا قند کمی دارد و پروبیوتیک بالایی دارد. در مطالعات انجام شده، مشخص شد که ماست یونانی کنترل قند خون را بهبود می بخشد و حتی خطرات بیماری قلبی را کاهش می دهد. ماست یونانی بدون طعم را هدف قرار دهید، زیرا نمونه های طعم دار آن قند بسیار بالاتری دارند و بیشتر فرآوری شده اند، بنابراین ممکن است به افزایش قند خون کمک کنند.

10- توت فرنگی

اگر به دنبال چیزی شیرین هستید، یک فنجان توت فرنگی میل کنید. توت فرنگی سرشار از آنتی اکسیدان است و نشان داده شده است که سطح کلسترول و انسولین را بعد از غذا کاهش می دهد. 3 اگر از طرفداران توت فرنگی نیستید و می خواهید میوه های روزانه را در رژیم غذایی خود بگنجانید، تمشک، زغال اخته یا شاه توت را انتخاب کنید. نسبت به سایر میوه ها مانند سیب و موز محتوای قند کمتری دارند.

نتیجه گیری

دیابت به این معنی نیست که نمی توانید غذاهای مورد علاقه خود را بخورید، اما برای ایمن ماندن باید سطح گلوکز خون خود را کنترل کنید. با گنجاندن این 10 غذا در رژیم غذایی روزانه خود، به بدن خود مواد مغذی مورد نیاز خود را می‌دهید تا بتوانید هرازگاهی کمی از آن لذت ببرید.

نظرات کاربران

© کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب مجله اینترنتی آلواتان تنها با کسب مجوز مکتوب امکان پذیر است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دو × 1 =

مشاهده بیشتر